Tirsdag 10.oktober åpner det nye nærmiljøanlegget “Glade føtter” på Kolstadflata. Der kan barn, ungdom og andre møtes for å spille fotball, sandvolleyball, basket, å klatre eller bare slappe av og kose seg.

Prosjektet er et samarbeid mellom Norges håndballforbund, Norges bandyforbund, Norges basketballforbund,Gjensidigestiftelsen, Kolstadflaten borettslag og Trondheim kommune, og er en del av satsingen i Områdeløft Saupstad-Kolstad. Målet er å etablere en møteplass og et aktivitetstilbud for ungdom fra 12 til 19 år. Men det er også tenkt at anlegget skal være en fin og inkluderende møteplass for alle som bor i området. Anlegget består av ballbinger, sandvolleyballbane, basketbane, paviljong, klatrestein og lysanlegg fordelt på 1500 kvadratmeter.

Trondheim kommune inviterer til åpningsarrangement tirsdag 10.oktober klokka 17-19. Varaordfører Ola Lund Renolen står for den offisielle åpninga. Andre deltagere er Stian Sandø fra NRK-programmet Newton, artisten Trond Wiger og Kolstad håndball, for å nevne noen. Det blir også servering av kaffe og noe å bite i. 

Alle er hjertelig velkommen til Saupstadringen 10 c.

Program

 

Nyheter og kunngjøringer